سه‌شنبه 23 می 2017 - 6:52
مدیرعامل بیمه آرمان مطرح کرد:

نیاز صنعت بیمه به بازار اتکایی

شرکت‌های بیمه با ریسک‌های بزرگی در بخش خودروسازی، پتروشیمی و نفت، کشتیرانی و هواپیمایی روبه‌روست که به‌تنهایی نمی‌توانند آن‌ها را کنترل کنند.

نیاز صنعت بیمه به بازار اتکایی

مدیر عامل بیمه آرمان درخصوص مهمترین اولویت های اقتصادی دولت بعد در حوزه صنعت بیمه گفت: مهمترین اولویت دولت باید در بخش اتومبیل و بیمه شخص ثالث باشد. شرکت های بیمه عوارضی را به وزارت بهداشت، نیروی انتظامی و صندوق تامین خسارت های بدنی پرداخت می کنند و این مسأله منجر به کاهش بنیه مالی شرکت‌های بیمه و تاخیر در پرداخت خسارات می شود و این کار در نهایت به ضرر مردم است.

به گزارش “نگاه اقتصادی”، علیرضا بیانیان اظهار داشت: مسأله بعدی موضوع دیه است که با واگذاری تصمیم گیری به شورای عالی بیمه و اتخاذ تصمیم عادلانه، قانون مربوطه اصلاح می شود؛ بنابراین تصمیم گیری در این مورد بدون درنظر گرفتن نظرات کارشناسان صنعت بیمه، درست نیست.

وی در مورد تنظیم صورت های مالی شرکت ها با توجه به استانداردهای بین المللی گزارشگری IFRS و تاثیر آن بر صنعت بیمه گفت: صورت های مالی شرکت ها باید شفاف سازی شود تا سیستم ها بر اساس رویه ثابتی عمل کنند؛ این موضوع بر روی سود شرکت های بیمه تاثیر ندارد اما ارقام واقعی را نشان می دهد که منجر به شفاف سازی در بستن حساب ها و تعهدات آتی شرکت ها می شود و قانون گذار راحت تر می تواند تصمیم گیری کند.

بیانیان در مورد تاثیر پیاده سازی حاکمیت شرکتی در شفاف سازی اطلاعات هم گفت: درشرکت های خصوصی سهامداران نباید به صورت مستقیم بر تصمیمات فنی و اداری شرکت دخالت کنند؛ با توجه به اینکه بیمه گذاران تأمین کننده منابع مالی شرکت هستند و محور اصلی شرکت با پرداخت حق بیمه آنها می چرخد، شرکت های بیمه باید حافظ منافع سهام داران و بیمه گذاران باشند.

وی در مورد ریسک‌های بزرگی که صنعت بیمه با آن‌ها رو‌به‌روست، تصریح کرد: صنعت بیمه با ریسک های بزرگی در بخش خودروسازی (ایران خودرو و سایپا )، پتروشیمی و نفت، کشتیرانی، حمل و نقل و هواپیمایی رو‌به‌روست و شرکت های بیمه به تنهایی نمی توانند این ریسک ها را کنترل کنند و با توجه به دارا بودن ذخایر، می توانند پذیرای قبولی اتکایی باشند؛ به عنوان مثال، آمریکا به عنوان بزرگترین بیمه گر، بدون کمک شرکت های اتکایی نمی تواند به تعهداتش عمل کند؛ بازار اتکایی امری اجباری است و در دنیا حاکمیت می کند.

وی ادامه داد: در چند پروژه که شخصاً در آنها حضور داشتم توانستیم بخشی از خسارات را از بازار اروپا دریافت کنیم؛ به عنوان مثال؛ زلزله سال ۶۹ خسارات زیادی را به صنعت بیمه وارد کرد و توانستیم بخشی از خسارات را دریافت کنیم. به طور کلی می توان گفت: بازار اتکایی لازمه شرکت های بیمه است.

بیانیان در مورد عملکرد دولت قبل در صنعت بیمه خاطر نشان کرد: محمدابراهیم امین به عنوان مهره کاردانی برای صنعت بیمه بود و در ادامه دکتر همتی با پیشینه ۱۳ سال فعالیت در صنعت بیمه و تجربه بانکی می تواند تاثیر به‌سزایی در صنعت بیمه داشته باشد و با تصمیمات درست و به‌کارگیری مدیران کارآمد، آینده روشنی را پیش روی صنعت بیمه خواهیم داشت.

مدیر عامل بیمه آرمان در مورد افزایش سرمایه شرکت های بیمه تا پایان سال هم گفت: پیش از این افزایش سرمایه شرکت های بیمه ۲۵۰ میلیارد تومان و با قبول بخش بیمه های اتکایی۴۰۰ میلیارد تومان بود که در حال حاضر این رقم به ۱۵۰ میلیارد تومان کاهش یافته است. وی متذکر شد: سرمایه شرکت بیمه آرمان ۱۲۰ میلیارد تومان است و تا پایان سال کسری۳۰ هزار میلیارد تومانی را از محل آورده سهامداران و سایر منابع تامین خواهیم کرد.

وی در گفت‌وگوی خود با روزنامه عصراقتصاد درخصوص برنامه های آتی شرکت بیمه آرمان نیز اظهار کرد: سرمایه گذاریِ امسال ما در زمینه بیمه های خُرد و عمر و سرمایه گذاری است و افزایش شمار نمایندگان، بازاریابان بیمه عمر و سرمایه گذاری را نیز در دستور کار داریم.

 

لینک کوتاه : http://negaheghtesadi.ir/?p=48
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)