دوشنبه 3 جولای 2017 - 15:59

برنامه‌های ایدرو برای توسعه استان سیستان و بلوچستان

ایدرو در چارچوب راهبردهای مصوب خود نسبت به برنامه‌ریزی برای شناسایی توانمندی‌های سرمایه‌گذاری و توسعه مناطق مختلف اقدام کرده است.

برنامه‌های ایدرو  برای توسعه استان سیستان و بلوچستان

سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران سه پروژه کلان برای توسعه و پیشرفت استان سیستان و بلوچستان در برنامه‌های خود دارد.

به گزارش نگاه اقتصادی، رییس هیأت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، با اشاره به این‌که بر مبنای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و در چارچوب راهبردهای مصوب یکی از وظایف ایدرو، سرمایه‌گذاری و توسعه صنعتی مناطق کمتر توسعه یافته کشور است، تصریح کرد: ایدرو در این راستا سه برنامه را برای توسعه استان سیستان و بلوچستان در دست اجرا دارد؛ یکی از این طرح‌ها همان‌طور که اخبار آن منتشر شده امضای قرارداد احداث کارخانه تایر هامون در زابل است که این واحد تولید تایر به ظرفیت ۵۰ هزار تن و با سرمایه‌گذاری ۸۴۰۰ میلیارد ریالی و اشتغال زایی ۱۳۴۴ نفر است و امیدواریم طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد.

منصور معظمی نوسازی کارخانه بافت بلوچ را دیگر پروژه ایدرو در استان سیستان و بلوچستان برشمرد و گفت: فاز اول کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر با تعداد ۱۸۰ پرسنل مشغول به کار و آماده افتتاح است و فاز دوم آن به‌زودی شروع می‌شود که با تکمیل و بهره‌برداری از آن شاهد اشتغال ۴۰۰ نفر خواهیم بود.

رییس هیأت عامل ایدرو ، طرح جاسک – گواتر را از دیگر پروژه‌های سازمان گسترش در این استان عنوان کرد و افزود: طرح کمک‌های فنی و اعتباری ایدرو برای ایجاد و توسعه مجتمع‌های تولیدی صادرات‌گرا در دستور کار قرار دارد و بر همین اساس تاکنون یک واحد صنعتی تولید لوله و پروفیل اواخر سال گذشته به بهره‌برداری رسید و یک فروند شناور در دست ساخت هم تا پایان شهریور آماده تحویل خواهد بود.

معظمی بازسازی و ارتقای یک واحد آب شیرین‌کن، توسعه و تکمیل فرآوری ماهی و میگو، واحد تولید پلی اتیلن و واحد تولید پودر ماهی را جزو طرح‌های در حال اجرا و دو طرح ایجاد یک واحد ساخت قوطی‌های فلزی و درِ آسان‌بازشو و توسعه ظرفیت واحد تولیدکننده غذای دریایی را جزو طرح‌های در حال اعطایی تسهیلات عنوان کرد.

به گفته رییس هیات عامل ایدرو، طرح‌های تولید ماءالشعیر، تولید شمش آلومینیوم از بازیافت صنایع آلومینیومی، فرآوری کرومیت و تولید خوراک آبزیان هم جزو طرح‌هایی هستند که در‌حال‌حاضر در بانک مصوب و در مرحله اخذ تضامین و وثایق برای پرداخت تسهیلات قرار دارند.

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت حجم سرمایه‌گذاری این پروژه‌ها را ۲۶۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد که از این میزان نزدیک به ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اعطایی و سهم سازمان به عنوان یارانه سود ۴۰۰ میلیارد ریال است. معظمی افزود: مجموع این طرح‌ها ۷۰۰ شغل در منطقه ایجاد می‌کند.

لازم به ذکر است سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران بر مبنای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و در چارچوب راهبردهای مصوب خود به منظور توسعه صنعتی مناطق محروم نسبت به برنامه‌ریزی برای شناسایی توانمندی‌های سرمایه‌گذاری و توسعه مناطق مختلف اقدام کرده و همواره پذیرای مشارکت و نظرات سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی بخش خصوصی بوده است.

لینک کوتاه : http://negaheghtesadi.ir/?p=742
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)