سه‌شنبه 11 دسامبر 2018 - 16:01

جهانگیری: گمرک و سازمان بنادر موانع پیش روی ترخیص کالا را گزارش دهند

معاون‌اول رییس‌جمهور تأکید کرد: بر این که باید علل و عوامل توقف کالا در بنادر و گمرکات شناسایی و برای رفع آن برنامه‌ریزی شود.

جلسه معرفی توانمندی‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای بندر شهید رجایی به ریاست معاون‌اول رییس‌جمهور و با حضور استاندار، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ، رییس‌کل گمرک، رییس سازمان استاندارد و جمعی از نمایندگان استان در مجلس در اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان برگزار شد.

به گزارش نگاه اقتصادی، اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به کندی روند ترخیص کالا از بنادر و گمرکات گفت: میانگین زمان توقف کالا در بنادر زیاد است که باید برای حل این موضوع تدابیری اندیشیده شود.

معاون‌اول رییس‌جمهور با تأکید بر این که باید علل و عوامل توقف کالا در بنادر و گمرکات شناسایی و برای رفع آن برنامه‌ریزی شود از سازمان بنادر، گمرک جمهوری اسلامی ایران و دستگاه های مرتبط خواست ظرف یک هفته گزارشی دقیق از دلایل توقف کالا و راهکارهای سرعت بخشیدن به روند ترخیص تدوین و ارائه دهند.

جهانگیری همچنین با تأکید بر این که باید فعالیت بخش خصوصی و واردکنندگان و صادرکنندگان در گمرکات کشور و بنادر تسهیل شود خاطرنشان کرد: دولت به هیچ عنوان مایل نیست که کالایی در بنادر و گمرکات متروکه شود و لازم است سازمان ها و دستگاه های مربوطه هر چه سریعتر به این موضوع رسیدگی کنند.

وی با اشاره به برنامه های توسعه ای بندر شهید رجایی افزود: سازمان بنادر اقدامات خوبی برای توسعه بندر شهید رجایی انجام داده است که امیدوارم این برنامه ها با جدیت دنبال شود تا بندر شهید رجایی به بندری در تراز جهانی تبدیل گردد.

معاون‌اول رییس‌جمهور از گمرکات کشور نیز به خاطر توسعه برنامه های نرم افزاری و ایجاد سامانه های مختلف قدردانی کرد و افزود: با تکمیل این سامانه ها و توسعه بخش نرم افزاری گمرک باید ورود و خروج کالا از ابتدا تا انتها تحت کنترل و نظارت باشد.

در این جلسه گزارشی از توانمندی ها و برنامه های توسعه ای بندر شهید رجایی ارائه و توضیحاتی نیز در خصوص اولویت ها و اهداف این بندر مطرح شد.

در این نشست همچنین موضوع توقف و متروکه شدن کالا در بنادر و گمرکات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و اعضای جلسه نظرات و دیدگاه های خود را درباره دلایل توقف کالا و تأخیر در ترخیص کالا مطرح کردند.

در پایان این جلسه مقرر شد که سازمان بنادر و گمرک جمهوری اسلامی ایران و دیگر دستگاه های مربوطه ظرف یک هفته گزارشی جامع و دقیق در خصوص دلایل توقف کالا در بنادر و گمرکات کشور تدوین کنند تا در جلسه ای مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گیرد.

لینک کوتاه : http://negaheghtesadi.ir/?p=7589
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)